Stories

de kracht van kwetsbaarheid

Hoe je inner criticus jou van je sprankeling berooft

Als jij jouw gedachten en ideeën in de wereld zet doe je dat dan in de eerste ongefilterde versie? Of gaat jouw inner criticus - net als bij zovelen - driftig aan de slag om jouw creatieve inval op te poetsen en te nuanceren net zolang tot niemand er meer aanstoot aan kan nemen, maar ook net zo lang tot alle eigenheid en sprankeling is weggepoetst?

Lees meer

persoonlijk verhaal

Moedig zijn zonder jezelf te forceren

Ik ben in m’n leven vaak moedig geweest: angst voelen en het toch doen. Op wilskracht iets aangaan dat net een maatje te groot is. Een keer diep ademhalen en dan springen. Het leverde triomf op als het lukte. Maar zelden was de triomf in staat om de steen die de angst in m’n maag had gelegd te overtroeven.

Lees meer

7 eyeopeners

Moeiteloos bij jezelf blijven

In eerste instantie lijkt het thema bij jezelf blijven vooral te spelen in een rechtstreeks gesprek met de ander. Je kent dat moment misschien wel waarop je de regie verliest en je innerlijk leiderschap ver te zoeken is. Maar innerlijk leiderschap heb je niet alleen nodig op het moment dat je rechtstreeks in contact staat met de ander. Ik geef je handvatten om bij jezelf te blijven in een gesprek en deel zeven andere triggers die je wegleiden van je true nature.

Lees meer