Coaching

Life coaching groningen - outdoor

Life Coaching traject

leef
vanZELF­sprekend

Stap in een nieuwe dimensie van (jezelf) zijn

Je bent in je leven op het punt gekomen waarop je voelt dat jouw rol mag verschuiven. Je wilt je niet langer laten verleiden om mee te bewegen met de buitenwereld. Je voelt de uitnodiging om meer recht te doen aan wie jij ten diepste bent. Je verlangt ernaar om met dat wat je vanbinnen voelt borrelen - jouw visie - jouw creatiekracht - naar voren te stappen.

Je wilt daarbij een stap verder gaan dan alleen jezelf wapenen tegen het meegezogen worden in de verwachtingen van buitenaf. Je bent op zoek naar een manier om met meer lichtheid in beweging te komen. Om stappen te zetten die helemaal passend zijn bij jou. Je voelt dat iets in jou wakker gekust wil worden. Iets dat je misschien nog niet in woorden kan vatten, maar je bent er zeker te weten reuze nieuwsgierig naar.

Mag ik je meennemen in een nieuwe dimensie van (jezelf) Zijn. Een dimensie waarin je zo helder je innerlijk kompas volgt dat het niet langer hard werken is om de nodige ruimte voor jezelf vrij te spelen. Een dimensie waarin je alle verlangde houvast in jezelf vindt. Waarin je tegelijkertijd vrijheid en verbinding ervaart in het contact met de mensen om je heen.

In het Leef VanZELFsprekend Life Coaching Traject neem ik je mee op een innerlijke reis. Al struinend door het Stroomdal van de Drentsche Aa gaan we op zoek naar wat zich in jouw leven wil ontvouwen. Zodat jij naar voren kan stappen op een manier die enerzijds nieuw voor je is en anderzijds meer dan ooit recht doet aan wie jij ten diepste bent.

Je ontdekt welke sluimerende kwaliteiten je wakker mag kussen, welke oude verhalen je los mag laten en welke stappen je te zetten hebt om hoorbaar, zichtbaar en tastbaar te maken wie jij bent en wat jij te brengen hebt.

Plan een verkenningsgesprek

Leef vanzelfsprekend life coaching traject

wat gaan we doen?

Ik neem je mee naar buiten. De natuur in. Uit je hoofd, in je lijf. We nemen de tijd om te verlangzamen. Om los te komen van het dagelijks leven en daarmee ruimte te maken voor nieuwe perspectieven. Het landschap zorgt voor een weids oordeelloos veld dat we gebruiken om te vangen wat zich nu nog voor jou verborgen houdt. Stap voor stap ontwapenen we de gedachten die je al die tijd hielden waar je was en openen we nieuwe bewegingsruimte.

Mijn coaching is nuchter met een vleugje magie. Diepgaand maar er mag zeker ook gelachen worden.

Outdoor Life Coaching Drentsche Aa

PRAKTISCHE INFORMATIE

natuur­gebieden met een fijne vibe

We wandelen op verschillende plekken in het Nationaal Park Drentsche Aa. Mijn favoriete spots zijn het Strubben Kniphorstbosch, de Zeegser Duinen en de Appelbergen.

Natuurgebieden met een rijke historie op een steenworp afstand van de stad Groningen. Als je afhankelijk bent van het openbaar vervoer is dat geen enkel probleem: ik pik je op bij de bushalte.

Het coaching traject bestaat uit

+ 5 outdoor coachsessies van 2 uur
+ 5 werkbladen met verdiepende opdrachten voor thuis
+ een journal om jezelf naar nog meer helderheid te schrijven

KOSTEN VAN DE COACHING

Het traject kost € 1.187,-. Dit bedrag is vrijgesteld van BTW.
Is jouw verlangen werk gerelateerd dan zou het zo maar kunnen dat jouw werkgever budget heeft voor het coaching traject. Bijvoorbeeld via een persoonlijk opleidingsbudget, in het kader van duurzame inzetbaarheid of een persoonlijk ontwikkelplan.

Plan een verkenningsgesprek

Leef vanzelfsprekend life coaching traject

is dit voor mij?

Het Leef VanZELFsprekend Traject is voor jou als je al de nodige stappen hebt gezet in je persoonlijke ontwikkeling. Je bent toe aan een volgende stap en naast een stukje ambitie voel je heel duidelijk dat je daarin dicht bij jezelf wilt blijven. Ondanks dat het soms kwetsbaar voelt besef je ten volle dat je om echt impact te maken veel meer van jezelf moet laten zien.

Je bent op zoek naar een coach die jou helpt om de bigger picture te zien. Die verbanden legt die je zelf over het hoofd ziet. Die overtuigd is van jouw grootsheid nog voordat je die zelf ten volle ziet. Een coach waarmee je een gelijkwaardige relatie aangaat en die jou alle ruimte geeft om je eigen antwoorden te ontdekken.

Plan een verkenningsgesprek