Coaching

Life coaching groningen - outdoor

Life Coaching traject

leef
vanZELF­sprekend

Stap in een nieuwe dimensie van (jezelf) zijn

Je bent in je leven op het punt gekomen waarop je voelt dat de rol die je tot nu toe op je hebt genomen je niet langer past. Je hebt geprobeerd houvast te vinden in wat je denkt dat de buitenwereld van je verwacht, maar dat brengt je niet waar je wilt zijn.

Je voelt de uitnodiging om meer recht te doen aan wie jij ten diepste bent. Je verlangt ernaar om met dat wat je vanbinnen voelt borrelen - jouw visie - jouw creatiekracht - naar voren te stappen.

Je wilt daarbij een stap verder gaan dan alleen jezelf wapenen tegen het meegezogen worden in de verwachtingen van buitenaf. Je bent op zoek naar een manier om met meer lichtheid in beweging te komen. Om stappen te zetten die helemaal passend zijn bij jou. Je voelt dat iets in jou wakker gekust wil worden. Iets dat je misschien nog niet in woorden kan vatten, maar waar je zeker te weten reuze nieuwsgierig naar bent.

Mag ik je meennemen in een nieuwe dimensie van (jezelf) Zijn. Een dimensie waarin je zo helder je innerlijk kompas volgt dat het niet langer hard werken is om de nodige ruimte voor jezelf vrij te spelen. Een dimensie waarin je alle verlangde houvast in jezelf vindt. Waarin je tegelijkertijd vrijheid en verbinding ervaart in het contact met de mensen om je heen.

In het Leef VanZELFsprekend Life Coaching Traject neem ik je mee op een innerlijke reis. Al dwalend door het Stroomdal van de Drentsche Aa gaan we op zoek naar wat zich in jouw leven wil ontvouwen. Je ontdekt welke sluimerende kwaliteiten je wakker mag kussen, welke oude verhalen je los mag laten en welke stappen je te zetten hebt om hoorbaar, zichtbaar en tastbaar te maken wie jij bent en wat jij te brengen hebt.

Plan een verkenningsgesprek

Leef vanzelfsprekend life coaching traject

wat gaan we doen?

Ik neem je mee naar buiten. De natuur in. Uit je hoofd, in je lijf. We nemen de tijd om te verlangzamen. Om los te komen van de dagelijkse realiteit en daarmee ruimte te maken voor nieuwe perspectieven.

Het landschap zorgt voor een weids oordeelloos veld dat we gebruiken om te vangen wat zich nu nog voor jou verborgen houdt. Stap voor stap ontwapenen we de gedachten die je al die tijd hielden waar je was en openen we nieuwe bewegingsruimte.

Mijn coaching is nuchter met een vleugje magie. Diepgaand maar er mag zeker ook gelachen worden.

Outdoor Life Coaching Drentsche Aa

PRAKTISCHE INFORMATIE

natuur­gebieden met een fijne vibe

We wandelen op verschillende plekken in het Nationaal Park Drentsche Aa. Mijn favoriete spots zijn het Strubben Kniphorstbosch en de Zeegser Duinen.

Natuurgebieden met een rijke historie op een steenworp afstand van de stad Groningen. Als je afhankelijk bent van het openbaar vervoer is dat geen enkel probleem: ik pik je op bij de bushalte op P+R Westlaren.

Het coaching traject 

Het traject bestaat uit vijf outdoor coachsessies van twee uur. We ontmoeten elkaar één keer per maand zodat je tussendoor ruimschoots de tijd hebt om de opgedane inzichten te toetsen aan de praktijk.

De kosten bedragen € 987,-. Dit bedrag is vrijgesteld van BTW.

Is jouw verlangen werk gerelateerd dan zou het zo maar kunnen dat jouw werkgever budget heeft voor het coaching traject. Bijvoorbeeld via een persoonlijk opleidingsbudget, in het kader van duurzame inzetbaarheid of een persoonlijk ontwikkelplan.

Plan een verkenningsgesprek

Leef vanzelfsprekend life coaching traject

is dit voor mij?

Het Leef VanZELFsprekend Traject is voor jou als je al wat stappen hebt gezet in je persoonlijke ontwikkeling. Je bent toe aan de volgende stap en ondanks dat het soms kwetsbaar voelt besef je ten volle dat je om echt impact te maken veel meer van jezelf moet laten zien.

Je zoekt een coach die jou helpt om de bigger picture in beeld te krijgen. Die verbanden ontwaart die jij nog niet hebt opgemerkt. Die overtuigd is van jouw grootsheid nog voordat je die zelf ten volle ziet. Een coach waarmee je een gelijkwaardige relatie aangaat en die jou alle ruimte geeft om je eigen antwoorden te ontdekken.

Plan een verkenningsgesprek