Coaching

Coaching Groningen - Sandra Kalksma

Coaching traject

leef
vanZELF­sprekend

Meer impact door heel dicht bij jezelf te blijven

Je hebt de nodige stappen in je persoonlijke ontwikkeling gezet. Het leven overkomt je niet langer, je hebt zelf de regie. En dan voel je hoe jouw inner leider of inner kunstenaar aanklopt en je uitnodigt om een volgende stap te zetten. Je voelt hoe er onder de oppervlakte een visie of een creatief talent borrelt dat de wereld in wil. Er huist in jou een vrouw die veel grootser is en die veel meer te brengen heeft dan je eerder dacht. 

Maar hoe geef je dat vanbinnen borrelende verlangen vorm?

Vraagt het je om van baan te wisselen of om een andere rol te pakken in je huidige werk of binnen je relatie of gezin. Of lonkt er een creatief avontuur: een boek schrijven of veel serieuzer met je teken- of acteertalent aan de slag. En hoe versterk je de connectie met jouw true nature tijdens het wakker kussen van dit nieuwe facet in jezelf. Want je weet als geen ander hoe altijd de verleiding op de loer ligt om jezelf voorbij te rennen omdat je iets wilt bewijzen richting de buitenwereld. En daar ben je wel klaar mee. Toch?

Embodied outdoor coaching

We gaan al struinend door het landschap op zoek naar wat zich in jouw leven wil ontvouwen. Zodat jij de juiste keuzes kan maken. Ik neem je mee op een innerlijke reis waarin we luisteren naar de fluisteringen van jouw true nature om van daaruit in beweging te komen. Je ontdekt welke sluimerende kwaliteiten je wakker mag kussen, welke oude verhalen je los mag laten en welke stappen je kan zetten om jouw verlangen waar te maken. Met behulp van embodied coaching ontdek je hoe je door heel dicht bij jezelf te blijven meer impact maakt. 

Plan een verkenningsgesprek

Leef vanzelfsprekend coaching traject

wat gaan we doen?

We gaan naar buiten. De natuur in. Nemen de tijd om te verlangzamen. Om te luisteren naar je lijf en je intuïtie. De ruimte gebruiken we om te vangen wat zich voor jou nog verborgen houdt. Mijn coaching is nuchter met een vleugje magic. Diepgaand maar er mag ook gelachen worden.

Drentsche Aa outdoor coaching

PRAKTISCHE INFORMATIE

natuur­gebieden met een fijne vibe

Mijn basisvertrekpunt is het paviljoen in de Appelbergen in Glimmen. De Appelbergen is een afwisselend natuurgebied met een fijne vibe dat vlak onder de stad Groningen ligt. Daarnaast ken ik heel veel inspirerende plekken rond de Drentsche Aa. Dus als je van verrassingen houdt, spreken we elke keer ergens anders af.

Het coaching traject bestaat uit

+ 5 outdoor coachsessies van 2 uur
+ werkbladen met opdrachten voor thuis
+ een journal om jezelf naar nog meer helderheid te schrijven 
+ een kop thee en iets lekkers onderweg

KOSTEN VAN DE COACHING

Het traject kost € 1.187,-. Dit bedrag is vrijgesteld van BTW.
Is jouw verlangen werk gerelateerd dan zou het zo maar kunnen dat jouw werkgever budget heeft voor het coaching traject. Bijvoorbeeld via een persoonlijk opleidingsbudget, in het kader van duurzame inzetbaarheid of een persoonlijk ontwikkelplan.

Plan een verkenningsgesprek

Leef vanzelfsprekend coaching traject

is dit voor mij?

Het Leef VanZELFsprekend Traject is voor jou als je de nodige stappen hebt gezet in je persoonlijke ontwikkeling en je van jezelf durft te zeggen dat je stevig staat. Je wilt een volgende stap zetten en naast dat stukje ambitie voel je heel duidelijk dat je daarin heel dicht bij jezelf wil blijven. Ondanks dat het soms kwetsbaar voelt besef je ten volle dat je om echt impact te maken veel meer van jezelf moet laten zien.

Je bent op zoek naar een coach die jou helpt om de bigger picture te zien. Die verbanden legt die je zelf over het hoofd ziet. Die overtuigd is van jouw grootsheid nog voordat je die zelf ten volle ziet. Een coach waarmee je een gelijkwaardige relatie aangaat en die jou alle ruimte geeft om je eigen antwoorden te ontdekken

Plan een verkenningsgesprek