Boek

Vanzelfsprekend leven boek

LESSEN IN VANZELFSPREKEND LEVEN

boek journey

Schrijfster zijn bij het natuurtijdschrift Grasduinen was één van mijn meisjesdromen. Net als binnenvaartschipper worden om traag door oneindig laagland te varen. Dat laatste bewaar ik voor een volgend leven, maar schrijven heeft met enkele tussenpozen altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Niet zo gek dus dat het schrijven van een boek zich aandiende toen bij mij vanbinnen het verlangen begon te borrelen om meer van mezelf te laten zien en te laten horen.

je INNER LEIDER

wakker kussen

In het boek deel ik mijn persoonlijke reis van de afgelopen twee jaar waarin ik mijn inner leider wakker kus en tegelijkertijd terugkeer naar de dromen van het meisje van vroeger. Een reis waarin ik met vallen en opstaan leer om trouw te zijn aan mijn true nature en loslaat dat ik heel hard moet rennen om de buitenwereld iets te bewijzen.

Ik hoop dat het boek je uitnodigt om op zoek te gaan naar de magic die ontstaat als jij gehoor gaat geven aan de fluisteringen van jouw true nature. Dat je ontdekt dat echt impact maken niet van je vraagt om harder te rennen, maar om heel dicht bij jezelf te blijven.

Leef vanzelfsprekend nieuwsmail

meegenieten van mijn boek journey

Wil je meegenieten van mijn boek journey waarin ongetwijfeld heel veel lessen verpakt zitten die je kan benutten voor jouw innerlijke reis?

Dat kan door je aan te melden voor de Leef VanZELFsprekend Mail onderaan deze pagina. Mijn nieuwsmail lezers neem ik mee in het schrijfproces onder andere door sneakpreviews te delen uit het boek in wording. Via de mails die je ongeveer zes keer per jaar ontvangt zit je front row en mag je tijdens het schrijven alvast over mijn schouder meelezen.

Je bent ook welkom om me te volgen op Instagram waar ik regelmatig in microblogs deel wat mij bezighoudt. 

LEEF

van
ZELF
sprekend

Je ontvangt de Leef VanZELFsprekend Mail ongeveer 6x per jaar.
Privacy gewaarborgd | Afmelden is simpel